Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına alay malay karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Kanatlar süresince iyi yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin takviye plakaları mevcuttur.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 zümre hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve tarz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı özelliklerinden laf geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden tehlikesiz olmanızı öneririz;

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir gerelti konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Sistem Odası Yangın Bapları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cihetı silsile otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın Çıkış Kapısı Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page