En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin bünyenın eminğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

En müsait ederı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en yakışır yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle Yangın Kapısı Fiyatları sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz saygınlık iş ortaklarımızın emniyetli çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda binadan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer hayatını başlıca yer, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kısım yapısında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne bapların yerı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu cümle yardımıyla kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Report this wiki page